Archief

Op deze pagina vindt u oude onderwerpen van deze site.

De moestuin

Er is hard gewerkt in de moestuin:

De eerste boontjes zijn geoogst.
Met zo'n 8 man/vrouw zijn we hard aan het werk geweest en de opbrengst was geweldig.
Het resultaat mag er zijn.

Helaas zal dit project volgend jaar niet worden voortgezet, omdat op de locatie woningen worden gebouwd.

 

Serie preken over het bijbelboek Ruth
Vanaf zondag 31 juli t/m 28 augustus 2016 ging onze wijkpredikant ds. Dora Hoekstra voor. Omdat het aansluitende weken zijn heeft zij een vervolgserie gehouden over het boek Ruth. De lezingen en preken van deze weken kunt u teruglezen door op onderstaande link te klikken.
Ruth 1
Ruth 2
Ruth 3
Ruth 4

Film van het "Feest van de Geest" in De Hoeksteen

In 2014 deed de Hoeksteen mee aan het Feest van de Geest. Thema: Vuur dat nooit meer dooft.

Ons gemeentelid Ben van Bockel is een enthousiaste amateurfilmer en heeft van het Feest van de Geest, van Hemelvaartsdag tot Pinksteren, een film met impressies van de activiteiten gemaakt. De video is op YouTube te bekijken door het aanklikken van de volgende link: http://youtu.be/mQ2B17alLn0. U kunt ook een DVD van deze film opvragen. Stuur daarvoor een e-mail aan Harry@deGrootCapelle.nl met naam, adres, telefoon en e-mail adres en vermeld “DVD Feest van de Geest”. Een briefje met deze gegevens opsturen of aan mij geven in de kerk mag ook. [Harry de Groot]

Doopjurkententoonstelling
Het thema van de Open Monumentendag was dit jaar: Macht en Pracht. De Hoeksteen heeft bij dit thema aangehaakt door een doopjurkententoonstelling te houden. Een 40tal doopjurken met bijbehorende verhalen werden tentoongesteld worden in een benedenzaal en in de kerkzaal. De tentoonsteling mocht zich verheugen op zo'n 240 bezoekers. Klik hier voor foto's met impressies van de tentoonstelling.

Het Psalmenproject.

Foto's van het "Circus" met kinderen van de Pauluskerk in "De Hoeksteen".

Laatst gewijzigd: 1-feb-17